Ambrose Bierce, 1911
Le Mesturet Almanac
One word from the Devil's dictionary
Article publié par Le Mesturet le 21/05/2011 à 11:00
Catégories : The Devil's Dictionary
Tags : The Devil's dictionary
Quotation of the day
Article publié par Le Mesturet le 21/05/2011 à 10:58
Catégories : Quotation of the day
Tags : quotation of the day
From "Side Effects" by Woody Allen
Wine tips : Maintaining a Wine Cellar in the City
Article publié par Le Mesturet le 18/05/2011 à 16:20
Catégories : About Wine
Tags : wine, wine tips, wine cellar

Quotation of the day
Article publié par Le Mesturet le 17/05/2011 à 18:04
Catégories : Quotation of the day
Tags : quotation of the day
Georges Clemenceau
Mesturet Anecdotes: The History of the Rum Baba
Article publié par Pascal Brot, chef de cuisine le 17/05/2011 à 15:34
Catégories : Mesturet Anecdotes
Tags : anecdotes, Rum Baba

Tips from the Chef: combining ingredients in the kitchen
Article publié par Pascal Brot, chef de cuisine le 17/05/2011 à 15:32
Catégories : Tips from the Chef
Tags : Tips from the Chef, Food matching

Wine tips : Opening a Bottle of Wine Properly
Article publié par Alain Fontaine, the owner le 17/05/2011 à 14:54
Catégories : About Wine
Tags : wine, wine tips, uncork

Wine tips : Preserving the Aroma of an Aged Wine
Article publié par Alain Fontaine, the owner le 17/05/2011 à 14:51
Catégories : About Wine
Tags : wine, wine tips, wine aroma, aged wine

Le Mesturet's wine of the week: Graves Clos Le Comte 2009
Article publié par Alain Fontaine, the owner le 17/05/2011 à 14:46
Catégories : About Wine
Tags : wine of the week, bordeaux, graves

Chef's Recipes : My Version of Beef Carpaccio, with Farfalle Pasta, Tomato and Olive salad
Article publié par Pascal Brot, chef de cuisine le 17/05/2011 à 14:40
Catégories : Chef's Recipes
Tags : recipes, beef carpaccio